Android-alapú crowdsourcing modul elkészítése egy célzott feladathoz

Téma: Android-alapú crowdsourcing modul elkészítése egy célzott feladathoz  

Androidos okostelefonra kell olyan alkalmazást fejleszteni, amely képes az okostelefon/tablet segítéségével crowdsourcing-alapú adatgyűjtés megvalósítására (http://hu.wikipedia.org/wiki/Crowdsourcing).


Feladat: Androidos okostelefonra kell olyan alkalmazást fejleszteni, amely képes az okostelefon/tablet segítéségével crowdsourcing-alapú adatgyűjtés megvalósítására (http://hu.wikipedia.org/wiki/Crowdsourcing).

Két androidos tesztprogram is kifejlesztés alatt áll, ahol nagyobb mennyiségű adat kerül begyűjtésre. Ez egy .csv vagy Excel száméra is feldolgozható fájl pl. a tesztalany neme, kora, az eszköz típus, elért eredmények stb. kerül bele egy-egy tesztmenet végén. A feladat az (a két programtól egyelőre függetlenül), hogy egy olyan almodul kerüljön android alatt kidolgozásra és később a ké programba beillesztésre, amely képes a lokálisan lementett fájlokat egy szerverre (wifi kapcsolat esetén) feltölteni, ott akkumlálva tárolni, egy azon lévő programmal az admin száméra bármikor hozzáférést és admin tevékenységet folytatni, az összesített eredményeket Excel-barát formában kinyerni (későbbi statisztikai elemzésekhez). Szükséges egy kliens oldali program, amely az adatokat időzítve, intelligens módon feltölti és egy szerver oldali egyszerű GUI, amely monitorozza, hányan töltöttek fel és mit.

A feladat távlati célja, hogy az így nyert nagyszámú, de ellenőrizetlen eredmények milyen összhangban vannak a kisebb számú, de ellenőrzött laboratóriumi tesztekkel. A terv, hogy tömeges szondáztatással több ezres adatmennyiséget dolgozhassunk fel.

Utolsó módosítás: 2014-11-14

Dr. Wersényi György - wersenyi@sze.hu

Nyugdíjas Egyetem Mosonmagyaróvár (5. előadás) 2018. január 18. 16:00 - 18:00
MÉK Nyílt nap - Msc beiskolázás 2018. január 19. 00:00 - 23:00
Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.